пʼятниця, 25 березня 2016 р.

Сучасні книги -у бібліотеки






Неабияке задоволення приносять нові книги, коли надходять в бібліотеку. Кожна нова книга – це завжди подія та нове знайомство. Нещодавно центральна районна бібліотека поповнилася широким асортиментом книг українських видавництв. Це й сучасна художня, галузева, гарно ілюстрована дитяча література, різні енциклопедії, також є чимало книг про війну на Сході України.



Тут кожен відвідувач знайде собі яскраво оформлену захоплюючу книгу для читання. Кошти на придбання літератури центральна районна бібліотека отримала з метою забезпечити новинками також сільські книгозбірні. Разом це 40 тисяч гривень, виділених з районного бюджету. Україномовну літературу придбано в магазині «Знання», що у місті Луцьку.

   Після технічної обробки книг у відділі комплектування  та опрацювання документів, нова література буде направлена у сільські бібліотеки-філії. Працівники районної бібліотеки щиро вдячні за виділені кошти, адже придбана книга в книгозбірню – це не просто доброчинна справа, це – інвестиція в майбутнє.
Шановні читачі! Усіх бажаючих щодня чекають в центральній районній бібліотеці та бібліотеках-філіях ЦБС. Пропонуємо Вашій увазі яскраві новинки, захоплюючі романи та історії, твори популярних українських сучасних авторів. Приходьте, читайте, насолоджуйтеся прочитаним, адже читання книги – справа цікава й корисна.
 






Немає коментарів:

Дописати коментар