середа, 13 квітня 2016 р.

Наймолодший читач бібліотеки


   Книга – один з головних засобів навчання та розвитку особистості. Спілкування з літературою допомагає володіти певними знаннями. Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає залучати до читання книжок, активно пропагує їх. Наймолодшим читачем центральної районної бібліотеки є учениця  другого класу Луцької загальноосвітньої школи №1 Олександра Ковальчук. Для першого знайомства та запису до відділу обслуговування районної бібліотеки школярку привела мама Інна Ковальчук. Тут  їх гостинно зустріла працівник бібліотеки Лілія Левицька, яка із неабияким задоволенням  провела для нових читачів  екскурсію бібліотекою та ознайомила з правилами користування бібліотечним фондом. Дівчинка відверто зізналася, що  любить читати казочки, адже вони допомагають розпізнавати добро і зло, дбайливо ставитися до природи та поважати старших. 


 Вона охоче навчається в школі та більш тяжіє до точних наук - математичних. А ще Олександра має ряд інших захоплень – відвідування гуртка танцю «Антарес» та завжди з гарним настроєм буває на заняттях в  басейні, що розташований на проспекті Грушевського.  У вільний час - відпочинок, прогулянки з друзями, допомога мамі в домашніх справах та наглядає за сестричкою Вікторією.
 Ми, дорослі, віримо, що такими методами – залученням з дитинства до читання книг, захистимо від всіляких бід дитинство, об’єднаємося заради того, щоб маленькі громадяни виросли гідними людьми. Адже в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій та сподівань.



Немає коментарів:

Дописати коментар